slideshow bg2

Sertifikati

cert1s

 

cert2s

KONSALTING „SEMATIKA-COMM" D.O.O. je licencirano preduzeće za obavljanje poslova Bezbednosti i zdravlja na radu, za izradu Akta procene rizika na radnom mestu i u radnoj okolini i pružanja usluga lica za bezbednost i zdravlje na radu shodno Zakonu o Bezbednosti i zdravlju na radu (Licenca Uprave za Bezbednost i Zdravlje na radu broj: 164-02-00063/2013-01, od 18.12.2013. )

SEMANTIKA - Reč Grčkog porekla, označava promišljanje, promisao, onaj koji daje znakove, proučavanje znakova u sistemima ...
Tako smo se i mi u opredeljenju za ovo ime odlučili iz razloga promišljanja i želje da naše višegodišnje iskustvo na radu u privredi tj. neposrednoj proizvodnji, bude za sve naše korisnike ZNAK i PUTOKAZ za bolji biznis i jače preduzetništvo.

KONSALTING „SEMANTIKA-COMM" D.O.O. , SUBOTICA, osnovano je marta meseca 2010. god. kao jednočlano privredno društvo sa osnovnom delatnošću pružanja usluga Konsalting i menadžment poslova u oblasti Ekonomske struke, malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima kao i stranim kompanijama koje se prvi put pojavljuju na tržištu Republike Srbije.

Želja nam je da našim klijentima ponudimo komplet usluga vezanih za vođenje i upravljanje privrednih društava na savremen, ekonomičan, inovativan, edukativan, celovit, sveobuhvatan, tačan, brz i odgovoran pristup.

Namera nam je da na jednom mestu zaokružimo sve stručne usluge koje se pojavljuju kod funkcionisanja jednog privrednog subjekta.

Naš moto je da treba uspešne i talentovane biznismene kao i preduzetnike osloboditi nepotrebnih zaduženja koji nisu njihova struka i dati im podlogu i šansu da se razmahnu u svojoj struci u kojoj su i najbolji.

KONKURS ZA RADNO MESTO

radno mesto1

Adresa

Sergeja Jesenjina 25
24000 Subotica, Srbija

Kontakt

Telefon: 024 552 793
Fax: 024 524 872
Mobil: 063 516 507
Email: kzeljko@yunord.net
Email: nekuadsl@open.telekom.rs